Ciorba de varza cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 22 Sep 2021 | 3220 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr afumatura
  • 150 gr varza tocata julienne
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei verde
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 dovlecel
  • 30-50 ml ulei
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • frunze de telina sau de leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Mai intai calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul razuit si cu afumatura in ulei incins.

Adaugam 2-3 cani de apa, cartofii si varza, acoperim oala cu un capac si lasam la fiert 20-25 de minute.

Adaugam telina, ardeii si dovlecelul toate tocate cubulete si pasta de tomate si mai lasam la fiert inca 20-25 de minute. Bineinteles, acoperim din nou oala cu capacul.

La final potrivim ciorba noastra de sare si adaugam frunzele de telina tocate marunt. Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Frunzele de telina se pot inlocui cu frunze de leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca